Servis računalnikov na domu

Servis računalnikov na domu

Če je vaš računalnik v okvari in ne deluje ali pa ste opazili, da je operacijski sistem postal počasen, vam nekatere funkcije ne delujejo več, se vam nenadzorovano odpirajo nova okna ali pa ste opazili karkoli nenavadnega na vašem računalniku, nas nemudoma pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 3543 in hitro bomo pri vas.

Računalniška pomoč na domu

Računalniška pomoč na domu

Imate težave pri uporabi računalnika? Se vam pogosti zdi, da se računalnik norčuje iz vas? Se večkrat jezite nad vašo "staro kišto"?

Če ste vsaj enkrat odgovorili z da, je čas, da nas pokličite na pomoč! Pomagali vam bomo pri najrazličnejših opravilih in vam pomagali z nasveti kako ukrotiti računalnik in njegovo delovanje prilagoditi svojim potrebam.

Odstranjevanje virusov in zaščita

Odstranjevanje virusov in zaščita

Kvalitetna protivirusna zaščita, požarni zid in nameščene najnovejše posodobitve programske opreme so danes nuja.

Ali ste prepričani da imate vse to, ali pa je sedaj že prepozno saj lahko že sami z gotovostjo trdite da je vaš računalnik okužen? Ne odlašajte več niti sekunde, pokličite na 080 3543 in se dogovorite za pregled vašega računalnika.

Osnovne računalniške inštrukcije

Osnovne računalniške inštrukcije

Ste starejša oseba, ki je trenutno še nevešča uporabe računalnika in bi radi tos spremenili? Ste že bili na skupinskem brezplačnem tečaju, vendar je bilo vse prehitro da bi kaj osvojili?

Naše računalniške inštrukcije so individualne in prilagojene točno vašim potrebam, tako se boste naučili točno tiste stvari katere bi radi znali.

Reševanje podatkov

Reševanje podatkov

Se vam je pokvaril disk na katerem ste imeli edino kopijo družinskih slik zadnjih treh let?

Vaši podatki so še rešljivi, pokličite nas čimprej in potrudili se bomo po naših najboljših močeh.

Pomoč na daljavo

Pomoč na daljavo

Včasih so na računalniku prisotne le manjše napake, ki onemogočajo pravilno delovanje vašega računalnika, v teh primerih je bolj smiselno in ceneje če se odločite za pomoč na daljavo.

Pogodbeno vzdrževanje za podjetja

Pogodbeno vzdrževanje za podjetja

Nudimo vam razne vzdrževalne pogodbe za manjša podjetja, ki imajo do deset zaposlenih že od 10 EUR mesečno naprej. Sporočite nam vaše želje in pripravili vam bomo konkretno ponudbo.

Popravila matičnih plošč in LCD monitorjev

Popravila matičnih plošč in LCD monitorjev

Ste z vašim prenosnikom obiskali pooblaščen servis in so vam povedali da je potrebna menjava matična plošče, strošek popravila pa bi presegel 400 EUR?

Ne sekirajte se preveč, pokličite nas in popravili vam bomo vašo matično ploščo, ter na popravilo ponudili tudi devet mesečno garancijo. Popravilo matičnih plošč žal ni možno za matične plošče polite s tekočino ali pokvarjene zaradi udara strele.


 • E-stroj

  Računalniški servis in pomoč na vašem domu ali v pisarni.

  Hiter odziv, kvalitetne storitve, konkurenčne cene in garancija na opravljeno storitev so načela našega poslanstva.

 • MSB certifikat

  Imamo certifikat strokovne usposobljenosti Microsoft Small Business Specialist.

 • Naši podatki

  Uroš Strajnar s.p.
  Bernikova ulica 5, 1215 Medvode
  ID DDV: SI88048756
  MŠ: 3464997000
  TRR: SI56 6100 0000 5962 549
  GSM: 041 289 341
  E-pošta: info@e-stroj.com