Popravilo in servis računalnikov in prenosnikov v Sloveniji


Se vam ne prižge računalnik, se samodejno ugaša, "zmrzuje" ali nasploh deluje prepočasi?
Ne deluje internet ali elektronska pošta?
Potrebujete pomoč pri drugih računalniških težavah in preprekah?

Serviser računalnikov vas bo obiskal ob dogovorjenem terminu in vpričo vas opravil servis računalnika, tako da se boste tudi sami naučili kaj novega, obenem pa imeli možnost povprašati prijaznega tehnika o drugih računalniških neznankah, ki vas mučijo že dalj časa. V primeru da ne želite, da po vašem stanovanju hodi neznanec, pa bomo računalnik prevzeli v naš računalniški servis in ga v roku 24 ur popravljenega pripeljali nazaj.

Opravljamo tudi zahtevnejša popravila okvarjenih matičnih plošč na prenosnikih in industrijskih računalnikih.


Naše storitve vključujejo:


Popravilo Prenosnikov

Ne glede na to, ali se vaš prenosnik ne vklopi, ima težave z zaslonom ali potrebuje nadgradnjo, smo tu, da vam pomagamo. Naši tehnični strokovnjaki bodo hitro diagnosticirali težavo in jo popravili, da se boste lahko znova zanesljivo povezali s svojim prenosnikom.


Popravilo Računalnikov

Če vaš računalnik ne deluje pravilno, ga popravimo. Odpravljamo težave s trdim diskom, programsko opremo, hitrostjo in drugimi težavami, ki vplivajo na delovanje vašega računalnika.


Redno Vzdrževanje

Preventivno vzdrževanje je ključno za dolgo življenjsko dobo vaših naprav. Ponujamo redno vzdrževanje, ki vključuje čiščenje, nadgradnje in posodobitve, da vaša naprava deluje optimalno.


Zakaj izbrati nas?


Hitro in zanesljivo popravilo
Strokovna ekipa tehničnih strokovnjakov
Prilagodljive rešitve za vaše potrebe
Konkurenčne cene
100% zadovoljstvo strank


Računalniški servis na domu E-stroj poskrbi za vse vaše računalniške težave. Pokličite na brezplačno številko 080 3543 in se prepričajte.